domingo, 14 de septiembre de 2008

Nuestra ruta alrededor del Mundo!

Aquí tenéis todas las fotos del viaje! En violeta las últimas: Tanzania, Kenia, Etiopía y Egipto.


Ver mapa más grande

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Estimats, estic una mica millor de la cama encara que vaig a poc a poc perque així no em fa tant mal.
La setmana que vé tinc visita al metge i tant que he anat al Liceu, el pròxim dia és el 03/03/08 "Electra" són les meves sortides extres. Faig una mica de repòs el que em serveix per a poguer acabar llibres començats fa temps. Tenim la segona remesa de llibres que vas enviarte a casa. El Xexo ja té el carnet del Barça nou i hem quedat que aniré a la botiga a buscar el del Toni, una abrçada molt forta de tothom i meva,

Mamà.

ps: el Xavi t'ha enviat un mail ja ens diràs el que.

Anónimo dijo...

Estimats,
L'únic que es pot fer per intentar arreglar el món és ensenyar als altres com s'han de comportar. Però no amb paraules i discursos sinó amb la pròpia vida. Sempre sentireu enyorança d'allò que no heu pogut solucionar.
Aquesta setmana tinc diferents proves per al problema de la meva cadera. El tio 'Sese' em va dir que segur que és un problema congènit de la nostra familia igual que el còlon. Però penso que estic en bones mans. Ja som a la setmana santa, avui és el dia del referèndum, hem votat casi tots: el Toni per al SENAT a un grup que es diu 'Anti-Taurí' ja veurem que sortirà.
Vem sopar tots els germans a casa del tio Enrique. Vem passar-ho molt bé i tots van preguntar per vosaltres.
Us estimo, una abraça molt forta,

Mamà.

ps.: et van agradar les fotos de Madrid? Ho vem passar molt bé.

Anónimo dijo...

Hola PEDRO: sòc el Tole. M'he de tornar a fer una conta GMAIL per escriure't directament. Et vull comentar la reunió de l'altre dia. El JAVI et donarà, si no ho ha fet ja, els detalls. Jo només vull dir-te la meva opinió personal al respecte. Molts petons per la BELEN i tu. A reveure.

Manel

N3UTR0N dijo...

Hola!!! solo deciros que envidia me dais!!! yo estoy mirando y planteandome la manera de hacer lo que vosotros habeis hecho... seguro que como decis, ha sido una gran experiencia! :) Un saludo desde Cartagena! podeis visitar mi blog cuando querais! y sin duda... vuestro blog, el mejor de viajes que he visto! :)
Hasta otra!